GENERÁLKIVITELEZÉS

Tevékenységünk több területet átível. Leginkább az építőipari generálkivitelezés területén működik, ami egy komplex projekten belül a különféle kivitelezési és szakipari feladatok teljes körű összehangolását, szervezését és bonyolítását jelenti, odafigyelve, hogy megrendelőink a közös projektek befejeztével teljes megelégedettséggel vegyék át a munkánkat. Szolgáltatásaink színvonala a megrendelőink számára megnyerő.

Szolgáltatásaink magába foglalják az intézmények és irodák, kereskedelmi és ipari létesítmények, valamint családi és társasházak teljes körű generálkivitelezését, illetve műszaki tanácsadását.

BELSŐÉPÍTÉSZET

Szolgáltatásaink körében nagy szerepet tölt be a belsőépítészeti divíziónk, amivel külön részleg foglalkozik. Cégünk több szektort is magába foglal, melynek fő területei az ingatlanok, szállodák, irodák és üzlethelységek kialakítása, illetve átalakítása. Csapatunk a tervezési fázistól a teljes kivitelezés végéig szaktanácsadást nyújt minden megrendelőnknek.

Belsőépítészeti mérnökkivitelőink a különböző szakipari alvállalkozó cégek és szakemberek együttműködését hangolják össze, hiszen ezek a kialakítások építészeti, elektromos és épületgépészeti területen is magas színvonalú munkavégzést kívánnak meg.

A megbízások során gondoskodunk a minőségi munkáról, határidőt és a megrendelői igényeket betartva.

ÚT ÉS KÖZMŰÉPÍTÉS

Cégünk új szolgáltatásai között szerepeltethető a mélyépítési szakág, mely az idei évben valósult meg. Vállalkozásunk kiemelt szerepét ugyan még mindig a magasépítési divízió adja, azonban a mélyépítési területen belül számos projektnek ad lehetőséget. Út,- és közmű építési munkáink szerepét kiemelkedő teljesítményű mélyépítő mérnökök és partner cégeink végzik. 

TERVEZÉS

Ügyfél-központú tervezői gárdánk azon dolgozik, hogy innovatív megoldásokkal, a modern világunk kihívásainak megfelelő épületeket hozzon létre. Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk az igények megfogalmazásától kezdve az épületek (családi házak,  társasházak, ipari létesítmények, és üzlethelyiségek) átadásáig és azok belsőépítészetének tervezésében, valamint az ezekkel összefüggő tanácsadásban. Cégünk a minőség mellett nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos, energiatakarékos tervezési szemléletre. Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk már a legelején a környezetvédelmi problémák megoldásaira.