Cégünk dinamikusan fejlődő, innovatív, teljes egészében magyar tulajdonban lévő vállakozás, mely építőipari generálkivitelezéssel, belsőépítészettel és műszaki tanácsadással foglalkozik. Megrendelőink saját igényeik szerint kialakítva, magas minőséget garantálva, határidőket betartva vehetik birtokba otthonukat, irodájukat. Célunk, a teljes projekt minőségi elvégzése az első találkozástól a kulcsok átadásáig.

A BLP-INVEST Kft. számára a minőség, a hűség, és a szakértelem a legfontosabb alappillérek, melyeket semmi sem korlátozhat. Folyamatosan figyeljük, hogyan és hol tudnánk együtt „sikert” építeni. Állandó fejlődésben vagyunk annak érdekében, hogy fokozni tudjuk a minőséget, felismerjük a lehetőséget és kihasználjuk az együttműködés adta lehetőségeket, ezáltal maximalizáljuk a bennünk rejlő potenciált. Élvezettel visszük bele munkánkba a kreativitást, szakértelmet és érjük el a célt, amit magunk elé állítunk.

Munkatársaink mindig a megrendelőink rendelkezésére állnak, igényeiket folyamatosan kielégítve, ezzel segítve elképzelésük megvalósítását. Meggyőződésünk, hogy sikerünk titka minden projekt során ugyanaz: megrendelőink választását, bizalmát magas színvonalú, precíz és pontos munkavégzéssel szolgáljuk meg. Minden partnerünk olyan szolgáltatásban részesül, ahol a kivitelezés zavartalanul, gördülékenyen és határidőket betartva valósul meg.

Ügyfeleink elégedettségének egyik meghatározó eleme, hogy minden projekt során magasan kvalifikált, tapasztalt szakemberekkel és megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt. Mindemellett cégen belüli vezetőink több éves tapasztalattal rendelkeznek a szakmában; mérnökeink nagymúltú projekteken dolgoztak, mely során számtalan időtálló, első osztályúan kivitelezett munkát valósítottak meg. 

Gyorsan vesszük észre és reagálunk a piac által kínált lehetőségekre. Fiatalos lendületünk és a vezetőség teljeskörű elhivatottsága biztosítja a megrendelőink számára, hogy erős és magabiztos kezekben tudhatják beruházásukat, befektetésüket.

Átgondoltan és céltudatosan működünk együtt partnereinkkel és érvekkel alátámasztott ötleteket valósítunk meg. Ötleteinket egymással megosztva választjuk ki a legmegfelelőbb stratégiát a megvalósítás céljából. A projekt mérete a legkisebbtől a legnagyobbig ugyanolyan fontos számunkra, hiszen “a megosztott érték megszerzett érték“.